Affärsdriven säljare

 

Läs mer och ansök idag.

Är du den vassa säljaren vi söker? 


Affärsdriven säljare sökes till växande bolag. Smort söker en driven säljare. En roll där du får arbeta nära kunder, driva egna processer och skapa affärer. 

 

DSCF8270-min

Om tjänsten

 

Vi söker en till stjärna. Tjänsten är en heltidstjänst med start under hösten 2024.

 

VILKA ÄR SMORT?
Smort paketerar och utvecklar webb och e-handel. Vi arbetar primärt med bolag som säljer och erbjuder produkter/tjänster, D2C och B2B. Vi arbetar löpande med att utveckla våra befintliga kunder och hitta nya kunder som passar in i vårt erbjudande. Vi kämpar för alla våra kunder och ser det som vår mission att ge dem en webb & e-handel som går som Smort.

 

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som brinner för sälj och tillväxt och som vill vara en del av sammansvetsade team.
Vi ser att du har flera års erfarenhet av försäljning. Utbildning är bra men vi lägger störst vikt vid personliga egenskaper och relevant erfarenhet.

Vi letar efter dig som är
– ambitiös och orädd
– social och utåtriktad
– självgående och lösningsorienterad
– målinriktad och engagerad

 

Vi tror att du är framåt och social, bra på att möta alla sorters människor och har en hög kommunikativ kompetens och förmåga, både i tal och skrift. Att du har vana av att arbeta genom sociala nätverk och själv har ett stort kontaktnät.

Att du är förtroendeingivande, har en stark känsla för service och alltid vill det bästa för våra kunder. Vi tror att du triggas av att nå mål och leverera resultat. Att du har en ekonomisk förståelse och drivs av tillväxt. Samtidigt som du har god förståelse för behovsanalys, hållbarhet och för vad som ger resultat på lång sikt. Du behöver vara självständig, tycka om att lösa problem, trivas med att ha ett stort eget ansvar och kunna hantera flera olika projekt samtidigt. Men det är lika viktigt är att du är ödmjuk, kan be om hjälp och tycker om att utmanas och lära dig nya saker.

 

Vi söker inte bara en kompetens utan även vår nästa kollega. Vi sätter därför stor vikt vid personlighet, att du är trygg i dig själv och har grundande värderingar. Försäljning inom B2B eller digitala affärer är meriterande men inget krav. Även ett intresse/erfarenhet inom marknadsföring och webb är meriterande.

 

DIN ROLL
I rollen som säljare arbetar du med uppsökande försäljning, att bredda vår kundbas och utveckla affärer.

Du kommer inledningsvis arbeta huvudsakligen med nykundsbearbetning och prospektering med långsiktiga kundrelationer som målsättning. I takt med att kundbasen blir större kommer du även arbeta mer med merförsäljning till befintliga kunder och affärsutveckling. Du ansvarar över att nå dina försäljnings- och budgetmål och arbetar i nära dialog med teamen och kunderna.


EXEMPEL PÅ ARBETSUPPGIFTER
– Nykundsbearbetning
– Målgruppsanalys och segmentering
– Mötesbokningar
– Externa kundmöten
– Förhandlingar
– Offertskrivning
– Utveckling av befintliga affärer
– Löpande omsorg och relationsbyggande med kundbas
– Kundkontakt

 


VAD VI ERBJUDER
Vi erbjuder en heltidstjänst.

 

PRAKTISK INFORMATION
Placering: Göteborg (på plats)
Start: Hösten 2024
Omfattning: Heltid


ANSÖKAN
Intervjuer och urval sker löpande, skicka din ansökan så snart som möjligt.
Ansök via mail till erik@smort.se
Kontaktperson: Erik Alsin (Smort) erik@smort.se

Jag vill jobba med er!

Ansök via mail här

 

Kontakta oss →

Jag vill veta mer

Om tjänsten och bolaget.

 

Kontakta oss →