Webbutvecklare

 

Läs mer och ansök idag.

Går allt som du kodar som Smort?

 

Du vet känslan när spårvagnen rullar upp precis när du behöver den eller när man vaknar innan alarmet på morgonen. Känslan är bekymmersfri och enkel.

 

Som webbutvecklare blir du en del av ett ungt och snabbväxande bolag. Vårt löfte till våra kunder gör att vi måste vara ett sammansvetsat team som prioriterar varandra och är agila. Vi behöver som team vara lösningsorienterade och ofta göra det lilla extra. Är du redo för något annat? Det är vi.

 

 

DSCF8156

Om tjänsten

 

Om Smort
På Smort får du vara med och utveckla våra nya och befintliga kunders webb och e-handel. Du arbetar löpande med support och tar hand om våra kunders idéer och ärenden. Smort paketerar och utvecklar egna lösningar anpassade för specifika kundgrupper. Våra lösningar byggs i WordPress och Woocommerce i första hand men vi har en långsiktig vision om att bygga PWA lösningar där du får en nyckelroll.

 

Med WordPress som CMS har vi utvecklat lösningar för unika ändamål där du inte kan gå fel. Vi har idag lösningar för B2C/D2C, B2B och Branding Landing, en landningssida med extra allt. Allt för att du ska undvika fallgroparna och kunna fokusera på det ert bolag är bäst på.

 

Smort är en helhetslösning som inkluderar kraftfulla e-handelslösningar, trygg förvaltning och fri konsultation av specialister i kombination med en unikt framtagen Smort dashboard byggd för att du på nolltid ska förstå hur din shop presterar. Allt detta levererar vi i snitt på 4 veckor.

 

Primära arbetsuppgifter
Utveckla våra nya kunders projekt och befintliga kunders lösningar.
Hantera och löpande lösa våra kunders ärenden och support.

 

Kvalifikationer
Ha 1 – 2 års erfarenhet av HTML, CSS, and JavaScript & kunna det som rinnande vatten.

Meriterande om du jobbar / jobbat i javascript baserade ramverk såsom React, Next eller Vue, samt bekant med css ramverk såsom Tailwind, Bootstrap. Förmåga att självständigt genomföra såväl projekt som support.

 

Arbetsplats: Göteborg

Omfattning: Heltidsanställning med 6 månaders provanställning.

 

Maila CV och eventuella frågor till johan@smort.se

Jag vill jobba med er!

Ansök via mail här

 

Ansök idag →

Jag vill veta mer

Om tjänsten och bolaget.

 

Kontakta oss →